Hopp til innhold

noen

 

Føl deg trygg og opplev formidlingsglede. Få andre til å ønske å lytte til deg!

Har du noen gang opplevd å bli så fenget av et foredrag at du merker at hele deg lytter? Virkelig gode presentasjoner tar deg ut av tankekjør og inn i temaet. Hva er det som gjør noen foredragsholdere så gode?

Gode formidlingsevner får andre til å lytte. Få gehør for ditt budskap gjennom god stemmebruk og formidlingsglede. Nå kan du lære deg å bli en karismatisk, trygg og engasjerende formidler.

 

Ulike kurs for deg som allerede er en trygg formidler, for deg som vil styrke stemmen og for deg som har pres(en)tasjonsangst. Du kan også bestille individuelle timer og kurs/foredrag.

Lurer du på hvordan Få det sagt - individuelle timer kan være? Her har du en sneakpeak!

 ------

 

Stress ned - Få det sagt
Få det sagt: Med stemmeprakt!
Få det sagt: Enda Bedre!

Kjenner du at pulsen går opp når du skal snakke foran andre? Det er vanlig å bli litt nervøs, men oppleves ikke så greit når nervøsiteten blir så stor at den ødelegger. Er du en av de som trives best i kulissene, men jobben krever at du snakker foran andre? Da er dette kurset for deg.

Klikk her for mer info

Blir du hes, sliten i stemmen eller synes det er vanskelig å bli hørt? Da er dette kurset for deg.

En behagelig og tydelig stemme er viktig for å få andre til å lytte. I dette kurset lærer du hvordan du kan få mer volum, tydeligere tale, snakke behagelig og bruk av pusten som støtte for stemmen.

Klikk her for mer info

Er du vant til å holde innlegg, presentasjoner eller foredrag? Da er dette kurset for deg.

Praktisk rettet kurs hvor du kan jobbe med konkrete forberedelser til en presentasjon eller innlegg. Du får direkte veiledning på hvordan du kan bruke kropp, sinn og stemme til å gjøre din presentasjon enda bedre.

Klikk her for mer info

 

Share on FacebookShare on Twitter