Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Hva er gongbad?

Gongbad er konsert, meditasjon, avspenning og terapi - alt på en gang! Et gongbad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i vibrasjonene fra hellige gonger, syngeboller og andre vakre instrumenter.

Instrumentene lager lyder de fleste av oss aldri har hørt maken til før.  Lyd er vibrasjoner og treffer hele kroppen din så du får en lydmassasje. Lydene tvinger også hjernen til å slappe av. Du ligger, eventuelt sitter, på matten din og slapper av mens Gongmesteren spiller.

Bli med og la vibrasjonene skylle gjennom deg, rense deg for stress og spenninger. For mennesker som sliter med å slappe av, som ikke klarer å meditere fordi det er for mange tanker, kan lyden av Gongene være til stor hjelp. Den fyller hele kroppen så kraftig at det ikke nytter å stritte i mot. Noen sovner til og med.
Noen opplever intens glede, andre opplever at smerter forsvinner, noen opplever dyp ro. Opplevelsene er individuelle, og alltid spennende.

Her finner du neste arrangement

 

 “En reise med lyd i tidløst rom!”


Gongen regnes som et hellig instrument som innehar alle vibrasjonene i universet! Gongen er bærer av universets opprinnelige vibrasjoner, dets toner spenner over alle oktaver fra de jordiske toner og vibrasjoner til lyden av kosmos. Gongmesterens intensjon er å bringe vitalitet, kjærlighet og harmoni til alle som kommer. Vibrasjoner fra gongen strømmer harmonisk gjennom hele deg. Du vil kunne føle deg avslappet og glad i flere dager etter et gongbad.

Kroppen vår består av 78 prosent vann, og vann har en fantastisk evne til å ta imot vibrasjoner. Lyden av Gongen setter i gang rolige vibrasjoner i kroppen. På samme måte som akupunktur eller punktmassasje, kan vibrasjoner påvirke sirkulasjonen i kroppen. Den kan løse opp spenninger og blokkeringer i kroppen og kan virke avstressende, gi bedre søvn og bedre musklenes evne til å restituere seg.

Dette er en helt spesiell opplevelse!

 

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn