Hopp til innhold

Stemmeprakt har som mål å avlive myten om at god kommunikasjon og stemmebruk er for de spesielle. Dette gjøres gjennom kunnskapsbygging og kompetanseheving. Du får enkle verktøy som gir stor handlekraft i hverdagen. Det skal føles bra å kommunisere!

Alle kommuniserer. Stemmen og kroppsspråket står sentralt og aller viktigst er det at disse harmonerer med det budskapet vi ønsker å gi. I dagens samfunn har det blitt enda mer fokus på viktigheten av å gjøre seg forstått og ha gode kommunikasjonsferdigheter, både i arbeidslivet og i det private rom. God kommunikasjon på arbeidsplassen kan føre til høyere effektivitet, større trivsel og smidigere samarbeid.

For å sikre best mulig kommunikasjon må man være bevisst hva man sier og at det er samsvar mellom ord, stemme og kroppsspråk. Dette er en ferdighet som alltid kan videreutvikles uansett hvilke ferdigheter man besitter i dag.

Stemmeprakt coacher, kurser og foreleser i å videreutvikle sin formidlingsevne. Det kan være problemstillinger som for eksempel

Vi har kontorer i Storgata 30, 2.etg i Bodø, men reiser dit vi trengs. Eies og drives av Paro N. Lyngmo

Paro N. Lyngmo

Styret består av: 

Paro N. Lyngmo

Magne Hanssen

Thomas Johansen

Vera Arntsen

Veetamo K. Lyngmo (vara)

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter