Hopp til innhold

Føler du deg trygg på din stemme?

Stemmen er vårt speil og vi bruker den hver dag i mange ulike sammenhenger. 

Enten ambisjonene er å bli neste store superstjerne, å utforske stemmens potensiale eller synge for din egen del, så er du velkommen!

Veldig mange forteller at de ikke kan synge, men likevel liker å synge og gjør det gjerne i bilen, dusjen eller alene hjemme. Noen gir uttrykk for at de tror evnen til å synge er noe man enten har eller ikke har.

Stemmeprakt jobber etter filosofien at alle har et musikalsk grunnlag og at så lenge du kan snakke så kan du synge. Sang er både en del av vår kultur og hverdag og er et fag som kan læres! Med andre ord så finner vi frem ditt potensiale og din beste stemme.

Ta sangtimer hos Stemmeprakt

Send en epost eller ring 971 74 367 for avtale/info.Vi underviser i Storgata 30, 2.etg, midt i Bodø sentrum. Det finnes tre ulike alternativer for avtale. Er du usikker på hva som passer for deg så ta gjerne kontakt for hjelp. Alle sangtimene varer i 45 minutter.

1. Enkelttime - sangtime som avtales fra gang til gang. Dette er en god løsning for deg som bare vil ha litt input for å komme deg videre i sangutviklingen eller som har en arbeidshverdag som gir uforutsigbar kalender. Her står du fritt til å flytte/avbestille timen så fremt til at dette gjøres senest 24 timer før oppstart av avtalt time. Ved senere avbestilling faktureres timen i sin helhet. Pris: kr.770,- pr.sangtime (kr.1070,- for to stykker på en sangtime)

2. Semesteravtale - undervisning annenhver uke på samme dag og tid. Ingen endringsmuligheter ved denne avtalen. Dette passer for deg som har lyst å utvikle din sangstemme over tid og er, sammen med fleksisemester, den mest valgte løsningen. Høstsemesteret 2018 har 9 timer og koster kr. 5580,-. Innbetaling kan deles opp etter avtale.

3. Fleksisemester er det samme som semesteravtale, men med mulighet for å komme på litt ulikt tidspunkt. Dette passer for deg som vet du har lyst å utvikle stemmen din over tid, men som kanskje jobber turnus eller av andre grunner ikke kan binde deg til et tidspunkt gjennom semesteret. Ved behov for endring/avbestilliing av fleksitimer, kan dette gjøres med 48-timers varsel og forutsetter ledig kapasitet. Pris: 6030,- Innbetaling kan deles opp etter avtale.

Semesteravslutning

Hvert semester avsluttes med en fremføring der du kan vise hva du har jobbet med. Dette er et tilbud og ingen tvang, for noen er det skummelt nok å ta timer for andre er det veldig motiverende å ha en fremføring å jobbe frem mot. Stemmeprakts kunder er i dag i alderen 10-65 år, både menn og kvinner og på alle nivå.

For påmelding/info send oss en epost

Kundeuttalelse

Vi selger gavekort!

Ta kontakt!

Share on FacebookShare on Twitter