Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Bli en mester på scena

Fra 4. mai 2020
til 28. juni 2020

Har du lyst å gå fra god til å presentere, til å bli en mester på scena?

Bli med på det nettbaserte trenignsprogrammet "Bli en mester på scena" slik at du blir enda mer trygg og fri når du formidler. Her kan du perfeksjonere ditt uttrykk og skape varig inntrykk på publikum ved hjelp av ditt sterkeste og helt unike virkemiddel - deg selv. 

Programmet er nettbasert - det vil si at all informasjon, læremidler, veiledning, undervisning og oppgaveinnlevering foregår digitalt. 

I programmet er det nettportal med 8 moduler, gruppecoaching, lukket FB-gruppe og individuelle coachinger. Alt designet for å sette deg i en utvikling som gir gjennomslagskraft, frihet og kreativitet når du formidler. 

Programmet baserer seg på prinsippet om at kunnskap, øvelse og refleksjon skal til for å skape varig utvikling, derfor vil du se at hver modul er bygd opp rundt disse bestanddelene. Hver uke har et gitt tema med sine underkategorier, som leder deg gjennom oppstart og hvordan bygge gode mentale strategier, innom kroppen, pusten og stemmen, forbi historiefortelling og relasjoner, og inn i varig utvikling som formidler. 

Det er begrenset antall plasser på treningsprogrammet og deltakelse er kun mulig etter godkjenning.

Ønsker du å sjekke om du kan være med, kan du sende meg en epost, så tar vi en prat. 

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn