Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Hva er gongbad og mantra?

Gongbad og mantra er konsert, meditasjon, avspenning og terapi - alt på en gang! Det er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i vibrasjonene fra hellige gonger, mantrasang og andre vakre instrumenter.

Klikk her for neste gongbad

Instrumentene lager lyder de fleste av oss aldri har hørt maken til før.  Lyd er vibrasjoner og treffer hele kroppen din så du får en lydmassasje. Lydene tvinger også hjernen til å slappe av. Du ligger, eventuelt sitter, på matten din og slapper av mens Gongmesteren spiller og synger.

Mantra er en rekke ord som sies gjentatte ganger, enten inni deg eller høyt. Ordet mantra er sammensatt av "man" som betyr bevissthet og "tra" som betyr redskap. 

Alt er energi, og energi vibrerer på forskjellige frekvenser. Lyd er også en form for energi. Den har struktur, frekvens, kraft og en sterk effekt på alle våre chakraer og vår menneskelige psyke. Hvert ord vi sier, hver tanke vi tenker og hver følelse vi føler, skaper vår virkelighet. 

Bli med og la vibrasjonene skylle gjennom deg, og rense deg for stress og spenninger. For mennesker som sliter med å slappe av, som ikke klarer å meditere fordi det er for mange tanker, kan lyden av gongene være til stor hjelp. Den fyller hele kroppen så kraftig at det ikke nytter å stritte i mot. Noen sovner til og med.
Du kan oppleve intens glede, at smerter forsvinner, og noen opplever dyp ro.

Opplevelsene er individuelle, og alltid spennende.

Her finner du neste arrangement

 

 “En reise med lyd i tidløst rom!”


Gongen regnes som et hellig instrument som innehar alle vibrasjonene i universet! Gongen er bærer av universets opprinnelige vibrasjoner, dets toner spenner over alle oktaver fra de jordiske toner og vibrasjoner til lyden av kosmos. Gongmesterens intensjon er å bringe vitalitet, kjærlighet og harmoni til alle som kommer. Vibrasjoner fra gongen strømmer harmonisk gjennom hele deg. Du vil kunne føle deg avslappet og glad i flere dager etter et gongbad.

Kroppen vår består av 78 prosent vann, og vann har en fantastisk evne til å ta imot vibrasjoner. Lyden av Gongen setter i gang rolige vibrasjoner i kroppen. På samme måte som akupunktur eller punktmassasje, kan vibrasjoner påvirke sirkulasjonen i kroppen. Den kan løse opp spenninger og blokkeringer i kroppen og kan virke avstressende, gi bedre søvn og bedre musklenes evne til å restituere seg.

Dette er en helt spesiell opplevelse!

 

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn