Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Foredrag

 

Paro N. Lyngmo har flere års erfaring som foredragsholder og Stemmeprakt tilbyr flere ulike foredrag innen formidling, stemmebruk og personlig utvikling.

 

Stemmeprakt AS holder foredrag innen:

 

Vi tilpasser tidsbruk og innhold slik at dere får mest mulig
relevans og nytte av foredraget. 

 

Ta kontakt for å bestille kurs til din bedrift!


Referanse

«Jeg jobber som foreleser på Nord Universitet og har tidligere vært kursholder i ulike bedrifter over en periode på flere år. Kurset med Paro skulle jeg gjerne hatt for lenge siden fordi det er nettopp formidling hun har fokus på. Jeg har undret meg over hvordan kursholdere blåser liv i et «tørt» tema. Hvor henter de engasjementet fra og hvordan holder de publikum i ånde? Jeg fikk noen nøkler å jobbe videre med og som har fått meg til å bli en tryggere formidler.

Paro er selv en dyktig formidler med et engasjement for det hun driver med. Hun evner å gi oss i salen verktøy i formidling som fester seg og som er gode å bruke når man står midt i det. Jeg kan på det varmeste anbefale Paro om du vil bli en bedre formidler.»

Med vennlig hilsen Veronica Vassbotn

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn