Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

For et år det har vært

30. desember 2019Som liten synes jeg alltid tiden gikk så sakte. I hverdagen syntes jeg alle hadde så utrolig god tid, jeg var utålmodig. De voksne skulle se på det, jeg var klar til å komme i gang. De voksne kunne planlegge at vi skulle gjøre noe til helga, jeg klarte ikke vente. 

Julaften er et godt eksempel på evig pine. Det skulle snakkes og spises i en hel evighet. Til og med måtte bestefar sove en usannsynlig lang middagslur (i alle fall i mine øyne) før pakkeåpning. 

Det er interessant å se hvordan perspektivet skifter etter hvert som jeg blir eldre. Tidsoppfatningen min endrer seg. Nå føles det som om det ingen dager mellom mandag og fredag, på julaften kan jeg gjerne både spise, skravle og slappe av før jeg i det hele tatt tenker på gaver, og 2019 gikk forbi i en fei. 

Når tida oppleves at den går så fort, da er det godt å kunne ta seg tid til et tilbakeblikk.

Jeg er veldig glad i å ta bilder og film, og kan dermed se tilbake på dem for å minnes. Jeg deler noen av dem her, så har du lyst å se noen av årets hverdager og høydepunkter i Stemmeprakt og Få det sagt, finner du dem her ved å klikke på navnene. Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn