Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Nå kan du bli den som drar fram gitaren i sosiale settinger.

Gitarkurs både for deg som er nybegynner, deg som har spilt en del fra før eller individuelle timer for deg som vil ha fullt fokus på din prosess.

Undervises av profesjonell gitarlærer med mange års erfaring og utdanning. 

Kursene går over 6 ganger (1 time pr gang). Kun 5 deltakere per kurs for best kvalitet. Detaljert informasjon under bildet.

Gitarspiller

Dette skriver en av våre kunder på vår facebookside:

"Heisann! Jeg har akkurat avsluttet et nybegynnerkurs i gitar hos dere med Thomas Sivertsen og er rett og slett superførnøyd! Ønsker å takke for flott og proff opplæring av en meget dyktig gitarlærer. Må også berømme tålmodigheten da jeg omtrent aldri hadde tatt i en gitar før første time.

Vil gjerne anbefale kurset videre til andre. 󾮗 Med vennlig hilsen Laila Lovise Johansen"

Grunnkurs:

Oppstart 29.september 2016

Kurset er for deg som knapt har holdt i en gitar, men som har lyst til å spille og kanskje synge sanger. Vi vil ta for oss de 5-6 første akkordene, jobbe med takt og rytme og å stemme gitaren. Videre skal vi innom flere taktarter, og enkelt fingerspill.

Det vil komme små doser musikkteori, som er tilknyttet det vi holder på med, som vil gi svar til de nysgjerrige av dere som vil vite litt om teorien bak. Kanskje kommer vi inn på noter og tabulaturspill.

Kurset har få deltakere i hver gruppe slik at det er rom for individuelle tilpasninger. Vi vil legge vekt på samspill, men det vil altså gjøre tilpasninger i den grad tiden strekker til.

Kursets varighet er 6 samlinger à 1 time og skjer hver 14.dag på torsdager i oddetallsuker. Det legges opp til egenøving mellom timene.

Vi vil bruke læreboken SPILL GITAR 1.

Dato:  Torsdager i oddetallsuker. Oppstart 29.september 2016 - siste gang 8.desember 2016

Tid:     kl.17.00-18.00. 

Sted:   Stemmeprakt AS, Storgata 30, 2.etg.

Pris:     kr.1590,-

Spørsmål: Send epost eller ring 971 74 367 

Påmelding ved å klikke her

Viderekommende kurs:

Oppstart 29.september 2016

Kurset vil i størst mulig grad ta utgangspunkt der deltagerne er når vi begynner. Det blir flere typer akkorder, fingerspillteknikker og melodispill etter noter og tabulatur. Hvis tiden strekker til ser vi på hva en skala er og hvordan disse spilles på gitar.

På dette kurset vil samspill bli et av våre mantra. Små doser teori vil nesten umerkelig bli inkludert, slik at de som ønsker det får vite hva de holder på med.

Kurset har få deltakere i hver gruppe slik at det er rom for individuelle tilpasninger. Kursets varighet er 6 samlinger à 1 time og skjer hver 14.dag på torsdager i oddetallsuker. Det legges opp til egenøving mellom timene.

I utgangspunktet vil SPILL GITAR 1 være læreboken vår, men det vil avhenge av hva dere kan når vi begynner.

Kun 5 deltakere på kurset for å sikre best kvailtet.

Dato:  Torsdager i oddetallsuker. Oppstart 29.september 2016 - siste gang 8.desember 2016

Tid:     kl.18.00-19.00 

Sted:   Stemmeprakt AS, Storgata 30, 2.etg.

Pris:     kr.1590,-

Påmelding/spørsmål: Send epost eller ring 971 74 367

Individuelle timer

       Ledige timer på torsdager.

       Tid: kl.19.00-19.30 og kl.19.30-20.00. 

       Sted:   Stemmeprakt AS, Storgata 30, 2.etg.       

       Pris: kr.450,- pr.gitartime (30 min). 

       Spørsmål: Send epost eller ring 971 74 367

       Påmelding her

__________________________________________

Du må ha egen gitar og kurshefte til undervisningen. 

__________________________________________

Gitarlærer: Thomas Sivertsen.

Gitarlærer Sivertsen er både selvlært og vellært fra livets gitarskole og en Bachelor ved faglærerutdanningen i musikk fra UiN. Han har undervist i gitar både i Forsvaret, Gitarskolen.no, Fauske og Bodø Kulturskoler og har vært fast ansatt ved Saltdal Kulturskole de siste 6 årene.

Han har også en rikholdig erfaring som prosjektmusiker for mange av korene i Salten, spiller i det det hardtslående rockebandet "…den tid …den sorg" og har gitt ut flere album sammen med Paro N. Lyngmo i duoen Pathos med selvskrevet musikk. Han deltok som låtskriver og pedagog på trafikksikkerhetsprosjektet Gatelangs i regi av Stemmeprakt AS.

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn