Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Kurs i presentasjonsteknikk - Fortell det, selg det

Få det sagt!

3. august 2018Fortell det, selg det!

I slutten av mai fikk jeg være flue på veggen mens Paro holdt foredraget Fortell det, selg det for Nærings- og Utviklingsavdelingen i Bodø kommune. Tilhørerne var vante foredragsholdere, men de ønsket å få motivasjon, bli bedre formidlere og lære seg teknikker for å virkelig få publikummet sitt til å lytte.

Mange av dem var vant til å holde lange innlegg og presentasjoner om viktige og relevante tema, men når foredrag blir langtekkelige, har de lett for å også bli tørre og kjedelige, og tilhørerne har en tendens til å falle av lasset underveis.

I dette foredraget lærte de metoder for å få publikummet engasjert og inspirert. De fikk vite hvordan det å «løsne på snippen» gjør tilhørerne glade og får dem til å våkne.

De lærte hvordan man kan bygge opp et foredrag rundt de tre hovedelementene HVA, HVORDAN og HVORFOR, og hva man kan gjøre hvis man får mindre eller mer tid enn hva man var forberedt på.

Bilde av Paro og den gyldne sirkel

I begynnelsen satt jeg og tok bilder og notater siden det var noen av oppgavene mine under foredraget. Etter en stund ble foredraget så interessant at jeg bare ble sittende å følge med. Det var også en del praktiske øvelser i foredraget, blant annet en avspenning/ pusteøvelse som gjorde de aller fleste av oss rolige og avslappet.

Både underveis og etterpå fikk Paro mange gode tilbakemeldinger, og jeg er sikker på at alle fikk utbytte av foredraget. Selv om jeg egentlig ikke var i målgruppen, så var det nyttig for meg også. Det er det som er så bra med disse foredragene og kursene; de passer for de aller fleste. Og er det en spesifikk målgruppe, så gjør Paro bare noen endringer så de kan tilpasses alle og enhver.

Vil du vite mer om "Få det sagt"-kursene våre kan du klikke her

 

 Bilde av Elisabeth

Skrevet av Elisabeth 

 

 Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn