Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Skal dere ha en konferanse, julebord eller ønsker å gjøre noe helt annerledes for å profilere bedriften? Da er dette den perfekte måten å gjøre det på!

Et prosjektkor foregår over en begrenset tidsperiode og jobber frem mot et gitt mål. Det er mange positive effekter av kor og deltakerne får med seg verktøy som kan brukes i arbeidshverdagen for bedret overskudd, glede og kommunikasjon. 

Kor Sykt! Nordlandssykehusets ansattekor

Bilde av Nordlandssykehusets kor for ansatte, Kor Sykt!"...Det var et prosjekt som det var vel verdt å investere både tid og penger i. De som deltok i koret var fornøyde. Resten av personalgruppen var fornøyd med å høre koret synge i undervisningssammenheng og alle var også stolte av å ha sitt eget kor som kunne åpne en stor konferanse. 

Å ta inn musikk og sang i oppstart eller under drift av en organisasjon har jeg som leder etter dette fått stor tro på. Det sprer glede og samhold og ansatte blir kjent med andre sider hos hverandre. 

Vi hadde god erfaring med å leie inn Paro N. Lyngmo, som raskt fikk det til å høres vakkert ut og som med stø og behagelig hånd ledet koret fram til åpningskonferansen."

                                                                   Mildrid Valvik, seksjonsleder. Regionalt senter for spiseforstyrrelser. Nordlandssykehuset HFProsjektkor:

Stemmeprakt skreddersyr opplegget til din bedrift slik at vi får en god prosess og best mulig resultat. 

Ta kontakt for tilbud!

 

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn