Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Semesteravslutning

27. juni 2018Hvert halvår, på slutten av hvert semester, har vi en trivelig semesteravslutning med Stemmeprakts sangere. De av elevene som har lyst til å fremføre noe av det de har lært gjennom semesteret, får muligheten til å stå på en scene, noen for første gang og noen en gang til. Familie og venner blir invitert, vi serverer kaffe og kjeks, og sammen har vi en hyggelig stund med sosialt samvær og vakker sang.

Semesteravslutningen er en arena for alle uansett om du er dreven på scenen eller synes det er veldig skummelt. Arrangementet er lite, og de fleste elvene syns heldigvis det er mer gøy enn skummelt å synge foran de andre. Det som er felles for alle Stemmeprakts sangere er at de elsker å synge, og på semesteravslutningene får de møte hverandre og oppleve fellesskapet.

Mange av Stemmeprakts sangere synger over flere semester og til og med år, og de som har hatt semesterplass året før får prioritet på plass videre. Tilbakemeldingene er positive og elevene forteller om mestring og at de virkelig får utbytte av undervisningen. Flere har ikke tidligere turt å synge for andre og har ingen ambisjoner om å gjøre det. Likevel er det mange som velger å være med på semesteravslutningen og er veldig fornøyd med å ha brutt den barrieren. Fra det punktet skjer det mye med utviklingen.

Hvem som helst kan ta sangtimer hos Stemmeprakt. Hos oss er vi ikke opptatt av at du skal passe inn i en form, men å finne ditt unike uttrykk og stemme. Prinsippet er at sangpedagogen i utgangspunktet ikke tilfører noe, men at vi sammen åpner opp for og finner din stemme. Det gjør vi ved å ta bort det som hemmer den og forsterke det som fremmer den.

Sammen forsker og leker vi frem din styrke og bygger videre på det. Om du så bare synger i dusjen eller i bilen, så kan du jo synge!

 

Vil du vite mer om hvordan du kan bli en del av Stemmeprakt sangere?

Her finner du informasjon om sangtimer

 

 

Skrevet av Elisabeth og ParoShare on FacebookShare on Twitter

Logg inn