Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Semesteravslutning

13. juni 2019I Stemmeprakt har vi flere sangere som går fast til sangtimer hos Paro flere ganger i måneden for å utvikle seg som sangere, noen for å bli den neste store superstjernen, noen for å utforske stemmens potensiale og noen bare for å synge for sin egen del. Sangtimer hos Paro innebærer både latter og sang, og gjennom hele våren har jeg sittet på kontoret og hørt sang og musikk gjennom veggen mens Paro øver med de ulike sangerne. 

I slutten av hvert semester arrangerer vi en trivelig og intim avslutningskonsert med sangerne i Stemmeprakt. I vår gjentok vi suksessen fra i fjor med å arrangere semesteravslutningen på Samvirkelaget, en lokal café her i Bodø sentrum, like ved Stemmeprakt. Her får de sangerne som ønsker det, fremføre en sang de har jobbet med gjennom semesteret, vise hva de har lært og få muligheten til å stå på en scene framfor både kjente og ukjente. Familie og venner blir invitert, og sammen har vi en hyggelig stund med sosialt samvær og vakker sang.

Bilde av Paro og Håkon som fremfører en sang

Semesteravslutningen er en arena for alle sangerne, uansett om de er dreven på scenen eller synes det er skummelt og kjenner at nervene melder seg. Konserten er liten og intim, og heldigvis virker det som om de fleste av sangerne syns det er mer gøy enn skummelt, og kjenner på mestringsfølelse ved å gjennomføre. Det som er felles for alle Stemmeprakts sangere er at de elsker å synge, og på semesteravslutningene får de møte hverandre og oppleve fellesskapet.

Mange av Stemmeprakts sangere synger over flere semester og til og med over flere år, og de som har hatt semesterplass året før får prioritet på plass videre. Tilbakemeldingene er positive og elevene forteller om mestring og at de virkelig får utbytte av undervisningen. Flere har ikke tidligere turt å synge for andre og har ingen ambisjoner om å gjøre det. Likevel er det mange som velger å være med på semesteravslutningen og er veldig fornøyd med å ha brutt den barrieren. Fra det punktet skjer det mye med utviklingen.

 

Hvem som helst kan ta sangtimer hos Paro her på Stemmeprakt, vi er opptatt av at du skal finne din stemme og bli komfortabel med å bruke den istedenfor at du skal passe inn i noen bestemte rammer. Dette gjør Paro ved å forsterke det som fremmer stemmen og tar bort det som hemmer den, slik at dere sammen vil åpne opp for å finne akkurat ditt potensiale og din stemme. 

 

Les mer om hvordan du kan bli en del av Stemmeprakts sangere her

 

Skrevet av KanutteShare on FacebookShare on Twitter

Logg inn