Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Takk for meg

3. august 2018Takk for meg

2018 har vært et forandringens år for meg. I løpet av noen få måneder har jeg fått meg ny leilighet, ny bil, (ny) hundevalp og nå; ny jobb.

Bilde av Elisabeth

Dessverre betyr det at jeg må takke for meg her i Stemmeprakt. Det har vært 5 fantastiske måneder hvor jeg har fått masse nye og spennende utfordringer, og har lært mye om meg selv, Paro, Stemmeprakt og Få det sagt. Jeg har gått ut av komfortsona mi flere ganger enn jeg har tall på, og har fått være både flue på veggen, medhjelper og deltaker på forskjellige foredrag, konserter og kurs.

Det har vært noen utrolig lærerike måneder og jeg har satt enormt pris på å få være her, men dessverre er tiden nå inne for å møte nye utfordringer i både jobb og hverdag.

Noe av det mest nyttige Paro har lært meg er å ikke utsette ting, men bare hoppe rett i det med det samme! Om du lander på føttene eller ikke, det er ikke viktig. Det viktigste er at man tør å prøve, og forstår at det ikke har noe poeng å utsette ting man før eller senere må gjøre likevel. Jeg har også lært masse nye pusteteknikker og jeg er ikke lengre redd for å holde tale i konfirmasjonen til sønnen min, takket være Få det sagt- kurset som jeg fikk være med på.

Det jeg kommer til å savne mest med denne jobben er den fleksible arbeidstiden, variasjonen i arbeidsoppgavene og alle de trivelige menneskene jeg har møtt; blant annet de andre som jobber her og sangelevene med venner/ familie. Jeg kommer til å savne de trivelige semesteravslutningene, og ikke minst å sitte på kontoret og høre sang og musikk gjennom veggen mens Paro eller noen andre øver.

Hvis savnet blir for stort, så kan jeg kanskje komme tilbake for å ta sangtimer hos Paro. Og hvis jeg får tid kommer jeg muligens til å dukke opp på neste semesteravslutning også. Gongbadene kommer jeg garantert til å fortsette å være med på, men det kommer til å bli trist å ikke lengre være Stemmeprakts Prakteksemplar.

Skrevet av Elisabeth

 Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn