Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Ønsker du påfyll og videreutvikling i koret ditt?

Stemmeprakt skaper økt sanggleder, kompetanse og gir ny giv i korene! 

Gjennom enkle, forståelige og morsomme grep utvikles koret både innen sangteknikk og trygghet/glede i sangen. 


Paro N. Lyngmo er utdannet sangpedagog og har mange års erfaring som kordirigent. I dag dirigerer hun bedriftskoret ved Nordlandssykehuset "Kor sykt!". Hun har tidligere dirigert Bodø håndverkersangforening, Vokalenseblet AJVE, Tverlandskoret og Chorus Novus. Hun har vikariert/instudert i ulike kor/prosjektkor som Alle kan synge-koret, Moloklang, Bodø kammerkor og Musicals in Concert. I tillegg er hun en ettertraktet seminardirigent.

Med utgangspunkt i sanggleden, pusten og økt kunnskap hjelper hun koret å åpne for bedre lyd og samklang. Effekten kan være overskudd hos sopranene, mer klang hos altene, egalitet hos tenorene og driv i bassene.

Ønsker du påfyll og videreutvikling i koret ditt så kan Stemmeprakt hjelpe til. Gjennom enkle, forståelige og morsomme grep utvikles koret både innen sangteknikk og trygghet/glede i sangen. Vi jobber med utgangspunkt i der dere er.

Du kan bestille et seminar for koret og/eller dirigentveiliedning. Ta kontakt!

Send en epost eller ring 971 74 367 for avtale/info.

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn