Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Føler du deg trygg på din stemme?

Stemmen er vårt speil og vi bruker den hver dag i mange ulike sammenhenger.

Enten ambisjonene er å bli neste store superstjerne, å utforske stemmens potensiale eller synge for din egen del, så er du velkommen!

 

Veldig mange forteller at de ikke kan synge, men likevel liker å synge og gjør det gjerne i bilen, dusjen eller alene hjemme. Noen gir uttrykk for at de tror evnen til å synge er noe man enten har eller ikke har.

Stemmeprakt jobber etter filosofien at alle har et musikalsk grunnlag og at så lenge du kan snakke så kan du synge. Sang er både en del av vår kultur og hverdag og er et fag som kan læres!

Med andre ord så finner vi frem ditt potensiale og din beste stemme. 

Drop-in

Pris: kr.950,- pr.sangtime

Bestill ledig time her

Sangtime som avtales fra gang til gang. Dette er en god løsning for deg som bare vil ha litt input for å komme deg videre i sangutviklingen eller som har en arbeidshverdag som gir uforutsigbar kalender. Her står du fritt til å flytte/avbestille timen så fremt til at dette gjøres senest 24 timer før oppstart av avtalt time. Ved senere avbestilling faktureres timen i sin helhet. (kr.1390,- for to stykker på en sangtime)

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn